Gastenboek

Pagina: 

1

2

3

Naam

Bericht

wjde rooij

ik ben een van de dames van betty foks ik wil even laten weten dat we een leuke dag hebben gehad gelukkig werkte het weer ook mee en het oranje zonnetje scheen uitbundig.
bedankt dat wij aanwezig mochten zijn op deze gezellige lokatie
vriendelijke gr.wil de rooij

Toegevoegd op: 27-04-2015 om 15:07

Naam

Bericht

Mark

Hallo,
Ik zie nog geen programma voor Koningsdag 2015. Is de programmering van de muziek al rond of kunt u daar hulp bij gebruiken? Wij van Gigstarter.nl zouden u daar namelijk eventueel bij kunnen helpen.

Groetjes,
Mark

Toegevoegd op: 09-03-2015 om 15:56

Naam

Bericht

Martine de Bas

Beste Peter,
je zou natuurlijk ook zelf iets kunnen bedenken en/of organiseren. Waar denk je zelf aan?

Toegevoegd op: 16-04-2014 om 09:14

Naam

Bericht

Peter

Ik zie niet echt dingen die er dit jaar te doen zijn voor de jongeren.
Wordt hier nog iets speciaals voor georganiseerd , of komt daar niets voor?

Toegevoegd op: 10-04-2014 om 16:09

Naam

Bericht

Erika Treffers

Misschien dat iemand hier mij kan helpen, ik ben op zoek naar het boekje "Zij had een gele hoed op" dit boekje is uitgegeven ten tijde van het bezoek van Koningin Beatrix aan Oud-Beijerland.
Het boekje bestaat uit tekeningen en verhalen van basisschool leerlingen. Ik was zelf 1 van de leerlingen die erin staat en was tevens 1 van de 2 leerlingen van mijn basisschool, die was uitgekozen voor de speciaal georganiseerde sport en spel activiteiten, langs de loop route van de koningin. Helaas is mijn eigen boekje in de loop der jaren kwijt geraakt, maar zou heel graag een exemplaar willen!!! Wie kan mij hieraan helpen?!?!

Toegevoegd op: 16-11-2013 om 20:06

Naam

Bericht

Dominic Hoogsteder Jr.

Wat heb ik gisterenavond weer heerlijk mogen genieten van een FANTASTISCH Raadhuis Klassiek !!!
Perfecte organisatie ; heerlijk , speels aan elkaar gesproken door Margriet. Schiterende uitvoering van een heerlijk gevarieerd repertoire. Die solisten kwamen volledig tot hun recht.

Hopelijk vinden jullie voldoende sponsoren om de komende edities óók doorgang te laten vinden ...

Toegevoegd op: 01-09-2013 om 17:18

Naam

Bericht

Dominic Hoogsteder Jr.

Onderstaand bericht stuurde ik heden aan het adhesie-adres.

L.S.,
ik ben diep geroerd door het dramatische verdriet en de intens zorgwekkende omstandigheden waarin de Koninklijke Familie onlangs werd gestort.
Mijn gedachten, gevoelens en gebed gaan uit naar Z.K.H. Prins Johan Friso, zijn echtgenote Prinses Mabel en hun kinderen Luana en Zaria. Ook de triest getroffen Majesteit, H.K.H. Koningin Beatrix betrek ik ten volle in mijn gebed om Gods troost, hoop, steun, veerkracht voor haar als zielsbetrokken moeder.
In HARTgevoeld medeleven,
Dominic Hoogsteder Jr.
Oud - Beijerland

Toegevoegd op: 27-02-2012 om 20:37

Naam

Bericht

anneke klok

Hallo, ik was hier gekomen via de site van de gemeente (die niet doorlinkte) maar eerst even een groot compliment! Wat een heerlijke manier om te zien wat er rondom Koninginnedag allemaal te doen is! Deze site houden we erin. Ook makkelijk voor de kids die nu net meer thuis wonen.

Toegevoegd op: 05-05-2010 om 17:02

Naam

Bericht

Leo

beste oranje verenging vrienden<br><br>Wie gaat er een Club van onze vereniging maken op clubs.nl?<br>voor koninginnedag?<br><br>ik ben zelf niet technisch genoeg<br><br>Leo

Toegevoegd op: 23-04-2010 om 08:49

Naam

Bericht

Cobi Crucq

Beste Henk Edel,<br>Dit jaar hebben we er alles aan gedaan om, met hulp van een grote groep vrijwilligers, de boekjes huis-aan-huis te verspreiden,ook bij de huizen met een sticker op de brievenbus. De bezorgers krijgen vandaag hun stapels mee, dus in de loop van deze week mag u een boekje in de bus verwachten.<br>Met vriendelijke groet<br>Cobi Crucq,penningmeester en ledenadminstratie

Toegevoegd op: 20-04-2010 om 14:52

Pagina: 

1

2

3