Lid worden van oranjevereniging


Op 6 december 1909 werd de Oranjevereniging "Prinses Juliana" opgericht. De Oranjevereniging is door de regering belast met de organisatie van alle festiviteiten rond het Koninklijk Huis en met de organisatie van de dodenherdenking op de vierde mei de viering van bevrijdingsdag op 5 mei. De Oranjevereniging ontvangt slechts een bescheiden subsidie van de gemeente. Wij proberen als Oranjevereniging onze activiteiten zoveel mogelijk gratis, maar in elk geval voor iedereen betaalbaar te houden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk kan deelnemen aan de festiviteiten op de nationale feestdagen.
De gemeente Oud-Beijerland telt ruim 24.000 inwoners, maar de Oranjevereniging telt slechts 1.420 leden, terwijl de festiviteiten voor de hele bevolking georganiseerd worden en toegankelijk zijn.

Dat betekent dat we elk jaar zorgvuldig moeten zijn met de financiering van de festiviteiten en dat vraag veel tijd en aandacht.
U kunt ons enorm helpen door u nu aan te melden als lid voor een bedrag van slechts € 5,-- per jaar. Uw financiële steun hebben wij hard nodig, dus meer mag uiteraard ook.
Elke eenmalige gift is natuurlijk ook van harte welkom.

Lidmaatschapsgelden en/of giften kunt u storten op rekeningnummer NL03 RABO 03511 21 765 van Rabobank Hoeksche Waard t.n.v. Oranjevereniging Prinses Juliana o.v.v. nieuw lid of gift.

U kunt zich ook aanmelden door een e-mail te sturen naar: cobi@oranjeverenigingoudbeijerland.nl

Klik hier om u online aan te melden